De onderdelen uitgelicht

WA (wettelijke aansprakelijkheid)

Deze dekking - wettelijk verplicht - dekt de schade die u met uw vervoermiddel aan een ander toebrengt.

WA + beperkt casco

Hiermee verzekert u ook schade aan uw vervoermiddel die door 'van buiten komende onheilen' wordt veroorzaakt. Denk aan schade door ruitbreuk, brand, storm en diefstal. Aanrijdingsschade is niet verzekerd.

WA + volledig casco

Dit is de meest uitgebreide dekking. Hiermee verzekert u ССk schade aan uw vervoermiddel die u zelf heeft veroorzaakt. Denk aan schade door een aanrijding. Ook vandalisme is gedekt.

Ongevallen

Deze dekking keert een bedrag uit voor iedere inzittende die door een ongeval, blijvend invalide wordt of overlijdt. Er zijn 2 varianten; de ongevallen - en schade voor inzittenden. Het verschil tussen deze twee is dat de ongevallen inzittenden een vast bedrag uit keert bij overlijden of blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeval en de schade voor inzittenden een bedrag uit keert gerelateerd aan de opgelopen personen- en materiКle schade.

Rechtsbijstand

Van deze verzekering heb je niet alleen profijt bij materiКle- en letselschade maar biedt ook dekking voor andere conflicten die verband houden met het bezit van een auto. Gedekt is bijvoorbeeld ook juridische bijstand bij het verhalen van een schade, het aantekenen van beroep tegen de invordering van het rijbewijs en/of de inbeslagname van de auto. Tevens zijn problemen rond een schadevergoeding, een reparatie of zelfs de aanschaf van de auto verzekerd.

Pech- en woonplaatsservice

Pech komt nooit gelegen. Bij pech wilt u snel en professioneel geholpen worden. Bij u voor de deur, in Nederland. Het hele jaar door. U wilt natuurlijk niet teveel betalen. Vertrouw op Thoma Pech- en Woonplaatsservice. Dan verzekert u zich van een zeer complete pechhulp en heeft u alles onder ИИn dak geregeld.