Jaarlijks een scherp tarief, maar wel met dezelfde uitstekende dekking

Jaarlijks het voordeligste tarief kiezen

Met het Thoma MobiliteitsPakket kunt u jaarlijks het scherpste tarief kiezen. Thoma kent verschillende tarieven binnen ИИn polis. Zo profiteert u altijd van de scherpste premie voor uw specifieke situatie, maar bent wel altijd verzekerd van dezelfde uitstekende dekking!

auto vrouw

De voordelen op een rijtje

AlarmService

Als u op reis gaat denkt u er natuurlijk liever niet aan dat er iets fout kan gaan. Maar u weet ook dat een ongelukje in een klein hoekje zit. En daarvoor heeft u zich via het Thoma MobiliteitsPakket natuurlijk verzekerd. U kunt bij problemen een beroep op de Thoma AlarmService doen. Door te bellen kunt u de Thoma AlarmService op ieder moment van de dag (en nacht) bereiken! Mocht het nodig zijn dan schakelt de Thoma Alarmservice de diverse hulpdiensten in. Uw zorgen worden uit handen genomen!

Automobilistenhulp

In Nederland omvat de hulp na een ongeval zoals berging en vervoer van de auto en het vervoer van inzittenden en bagage. In het buitenland is hier ook pechhulp aan toegevoegd. Heeft u de volledig cascoverzekering en is uw auto jonger dan 6 jaar, dan geldt deze hulp ook bij autopech buiten uw woonplaats in Nederland. Is uw auto ouder, of heeft u geen volledige cascodekking, dan adviseren wij u tevens de Pech- en Woonplaatsservice te sluiten. In dat geval heeft u een complete dekking bij pech in Nederland en zelfs in uw woonplaats. Deze service is standaard opgenomen in het Thoma MobiliteitsPakket!

Pech- en WoonplaatsService

Wie een auto rijdt, weet ook dat er een kans bestaat dat deze stilvalt. Op zo'n moment wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer verder rijden. Met de Pech√ en WoonplaatsService heeft u die zekerheid. Wanneer u voor deze dekking kiest heeft u Pechhulp Service in heel Nederland, ook in uw woonplaats, inclusief vervangend vervoer, zonder bijkomende verplichtingen. Deze service geldt voor iedereen die uw voertuig bestuurt en geldt ook voor uw 2e auto. Of dat nu uw partner, uw zoon of dochter is of iemand anders. Hierbij zijn we meer dan 50% goedkoper dan de ANWB!

SchadeService

Schade aan uw auto is altijd een vervelende ervaring. Gelukkig nemen de specialisten van SchadeService u alle zorgen snel uit handen. Na 1 telefoontje aan de Thoma Alarmservice kan de SchadeService worden ingeschakeld. Uw voertuig wordt opgehaald, gerepareerd en teruggebracht. Bij een schadebedrag boven de ─ 1.000,- kunt u kiezen: een leenauto als vervangend vervoer, of een mountainbike cadeau! DАt is natuurlijk wel even een geluk bij een ongeluk. Deze schadeservice wordt uitgevoerd door Care.

Raadpleeg de voorwaarden voor de details.